Jdi na obsah Jdi na menu

Hannah Montana SERIÁL

28. 8. 2010

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
 

Hannah Montana-Seriál

Miley Stewartová alias Hannah Montana

Miley je většinu času obyčejná dospívajicí dívka, ze které se v noci stává jedinečná popová princezna Hannah Montana. Tato senzační popová hvězda má za sebou už několik hitů a všude zbožňujicí fanoušky. Ale Hannah má velké tajemství: její fanoušci nevědí, že he zároveň Miley Stewartovou a spolužáci Miley (kromě jejích nejbližších přátel) nevědí, že je zároveň Hannou! A proto je její život tak komplikovaný. Přesto by ho v žádném případě neměnila!

 

Lilly Truscottová alias Lola Luftnagleová

Lilly je nejlepší kamarádka Miley. Byla velkou fanynkou Hanny Montany ještě předtím, než jí Miley prozradila své tajemství. Hannah se tak rozhodla po jednom koncertě, kdy se Lilly podařilo dostat se do její šatny. Teď si Lilly užívá koncerty Hanny jako Lola Luftnagleová. Tahle skejťačka je vážně bláznivá kamarádka!

 

Oliver Oken

Oliver byl kdysi zamilovaný do Hanny Montany. Nevěděl, že je to jeho kamarádka Miley a když se dozvěděl pravdu, dost ho to vzalo. Dokonce omdlel! Tím zrovna nezískal na přitažlivosti! Teď už se ze všeho vzpamatoval a on, Lilly a Miley jsou nejlepší přátelé.

 

Rico

Rico chodí do stejné školy jako Miley, Lilly a Oliver. Vlastně chodí i do stejné třídy, protože přeskočil pár tříd. Rico je chhytrý, ale dovádí ostatní k šílenství svými blánivými nápady a nebvyklým smyslem pro humor. Má obchod pro surfaře, kde po škole pracuje Milein bratr Jackson.

 

 

 Jackson Rod Stewart

Jackson je starší bratr Miley. Je na svou slavnou sestru pyšný, ale neustále si ji dobírá. Jackson je neskutečný vtipálek, který se svým tátou neustále soutěží o to, kdo na koho vyzraje. Většinou to vyhraje Jaksonův táta.

 

Robby Ray stewart

Robby je táta Jacksona a Miley. Je také talentovaný hudebník a skladatel. Píše písničky pro Hannu a stará se o její závratnou kariéru. Robby je pyšný na jižanské kořeny své rodiny a rád vzpomíná na strýčka Earla a tetu Pearl z rodného Tennessee, čímž přivádí Miley do rozpaků.

hannah_montana_3-392x275.jpg

is.jpeg